Wednesday, April 9, 2014

Κορδέλα με αυτιά λαγού / Bunny hairband


Μετά από πολλές ημέρες απουσίας, επιστρέφω με μια ολίγον "πασχαλινή" και αρκετά ως πολύ παιδική ανάρτηση. Κορδέλα με κουνελοαυτιά σε ροζ - μοβ αποχρώσεις. Εύκολη στο πλέξιμο και ευχαρίστως να σας δώσω τις οδηγίες, κάνει ένα χαριτωμένο δωράκι για μικρά, κορίτσια αλλά και αγόρια. Άσχετα βέβαια, αν η συγκεκριμένη προοριζόταν για μια λούτρινη μαϊμού(!)... απαίτηση του λαού βλέπετε -δηλαδή της ανιψιάς μου-.


Λόγοι απουσίας, πολλοί... είμαι και σε φάση εσωστρέφειας, αφήστε να πάνε! Δεν πλέκω αυτή την περίοδο, δεν μου βγαίνει... έχω μια λίστα από πράγματα που η μικρή περιμένει να πλέξω και να στείλω.. ή που θα μείνει το παιδί με την όρεξη ή που θα πιεστώ όσο δεν πάει και τελικά θα ενδώσω και θα ξαναπιάσω το βελονάκι.  Μαντέψτε τι θα γίνει :-)



Σας φιλώ και προσπαθώ να επισκέπτομαι τα blog σας, άσχετα αν δεν αφήνω μηνύματα. Φάση είναι θα περάσει όπως λένε. Πάντως για να γελάσετε σας λέω πως: Ζωγραφίζω! Ναι ναι! Νερομπογιές και ακουαρέλα και ο Θεός βοηθός γιατί ειλικρινά δεν υπάρχει άνθρωπος περισσότερο ατζαμής από μένα! Πάντως έχει την πλάκα του, ειδικά αν δεν έχεις ιδέα και σεβασμό για τίποτα!



No comments:

Post a Comment